Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για τη μετεγκατάσταση του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Αθηνών από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων σε σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας.

Mε ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε τη δημοσίευση από το ΤΑΙΠΕΔ της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με την οποία ξεκινά ο Διεθνής Διαγωνισμός για τη μετεγκατάσταση του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Αθηνών από την πρώην Σχολή Ευελπίδων σε νέο σύγχρονο συγκρότημα κτιρίων εντός του οικοδομικού τετραγώνου του Αρείου Πάγου – Εφετείου και Ειρηνοδικείου Αθηνών προς το σκοπό εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των δικαστικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

H δικηγορική μας εταιρεία, διά του Διευθύνοντος Εταίρου της, Nicolas Kanellopoulos , της Εταίρου, Claire Lada και του Senior Associate, Γεωργίου Πατρίκιου, παρείχε επιτυχώς νομικές συμβουλές στο ΤΑΙΠΕΔ για τη σύνταξη και ολοκλήρωση της εν λόγω Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και την ολοκλήρωση του τεύχους διακήρυξης της Α’ φάσης του ως άνω Διαγωνισμού. Θερμές ευχαριστίες στον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Panagiotis Stampoulidis, καθώς και στην ομάδα έργου του ΤΑΙΠΕΔ, και κυρίως στην PPF Coordinator κ. Naya Kollia και στις κ.κ. Elena Barogianni και Olga Korinthios για την πολύτιμη συνδρομή τους και την άριστη συνεργασία μας. Ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Vlassis Sfyroeras και στην κα. Anthippi Tsamandani για τη σημαντική συμβολή τους.