Τιμητικές διακρίσεις της δικηγορικής μας εταιρείας στα Business Law Awards . (2 Φεβρουαρίου 2023, Radisson Hotel)

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Δικηγορική μας Εταιρεία έλαβε δύο τιμητικές διακρίσεις στην απονομή βραβείων Business Law Awards της εταιρείας Boussias που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 02/02/2023.
Στην κατηγορία «Law Firms / Real Estate & Construction Team», μας απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο, με τίτλο «Best Real Estate & Construction Team».
Στα σχόλια της κριτικής επιτροπής για τη Δικηγορική μας Εταιρεία συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Εντυπωσιακή εμπειρία πολύπλοκων και σημαντικών σε αξία και σημασία projects», «Εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο υποθέσεων ανάπτυξης ακινήτων».
Στην κατηγορία «Law Firms / TMT, Privacy & Data Protection Team», μας απονεμήθηκε το ασημένιο βραβείο για το Data Protection & Privacy Team.
Η κριτική επιτροπή είπε για εμάς: «η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρία τόσο με την εξειδίκευση των στελεχών της στο GDPR, όσο και με τη διαρκή επιμόρφωση στο συγκεκριμένο τομέα, έχει αποκτήσει ταυτότητα και έχει εδραιώσει τη θέση της στον συγκεκριμένο κλάδο», «Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η έμφαση στη διαρκή εκπαίδευση/επιμόρφωση των συνεργατών, καθώς και οι πιστοποιήσεις του γραφείου, που «συνάδουν» με τον κλάδο του δικαίου προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως ότι δεν μένουν στη θεωρία», «είναι προφανής η εξειδίκευση και η πολύ καλή απόδοση που αναγνωρίζονται από εκτεταμένη πελατεία στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ξεχωρίζω τη διαρκή δράση εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών, όπως και την εντυπωσιακή πιστοποίηση κατά διάφορα πρότυπα ISO & από τη Europrivacy».
Η αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας από την επαγγελματική μας κοινότητα επισφραγίζει την εκπεφρασμένη εμπιστοσύνη στην Εταιρεία μας από το εκλεκτό πελατολόγιο μας, το οποίο και διαβεβαιώνουμε ότι αποτελεί προτεραιότητά μας, ώστε να εξελισσόμαστε θετικά και εμείς μαζί του παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεσα και αποτελεσματικά, με ήθος και συνέπεια!