Συμμετοχή της δικηγόρου Χαράς Ζέρβα σε εκδήλωση με θέμα: «Νόμος 4624/19 για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων: μία πρώτη συζήτηση». (Θεσσαλονίκη, 21 Οκτωβρίου 2019)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019  εκδήλωση με θέμα: «Νόμος 4624/19 για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων: μία πρώτη συζήτηση», που συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο για το Δίκαιο Προστασίας της Ιδιωτικότητας, των Προσωπικών Δεδομένων και την Τεχνολογία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο αίθριο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

    
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., Ευστάθιος Κουτσοχήνας.

Ομιλητές ήταν οι:

Λίλιαν Μήτρου, Καθηγήτρια, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής, Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πρόεδρος του Ινστιτούτου για το Δίκαιο της Ιδιωτικότητας, των Προσωπικών Δεδομένων και την Τεχνολογία.
Ιωάννης Ιγγλεζάκης, Καθηγητής Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.
Χαρά Ζέρβα, Δικηγόρος, D.E.A., GDPR expert, DPO,
Ευγενία Αλεξανδροπούλου-Αιγυπτιάδου, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγήτρια Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Διευθύντρια Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Δίκαιο και Πληροφορική”, mli.uom.gr
Δέσποινα Βεζακίδου, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Παρ’ Αρείω Πάγω, ειδικευμένη στο Δίκαιο σύγχρονων τεχνολογιών, Διαδικτύου & Προσωπικών Δεδομένων.

    

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Α.Π.Δ.Π.Χ.).