Καλωσόρισμα νέων εταίρων της δικηγορικής εταιρείας NK LAW FIRM.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε τους νέους εταίρους της δικηγορικής εταιρείας NK LAW FIRM, Δημήτρη Τσώνη, Πελοπίδα Τσερέπα, Ήρα Χιώνη και Γιώργο Πατρίκιο, του οποίους και καλωσορίζουμε στην επαγγελματική μας οικογένεια.

Οι νέοι εταίροι, έχοντας διάγει μεγάλο χρονικό διάστημα στην δικηγορική μας εταιρεία ως Seniors Counsels, έχοντας επιδείξει άρτια επιστημονική ικανότητα και απαράμιλλο ήθος, εχέγγυα και συγκριτικά πλεονεκτήματα που αθροίζονται στην νέα κοινή μας πορεία,  αναλαμβάνουν, σε μια ιστορική στιγμή διεύρυνσης και ενίσχυσης της δικηγορικής μας εταιρείας, να καθοδηγήσουν τους νεότερους συναδέλφους και να ηγηθούν με όραμα στο νέο σχεδιασμό και στην αναπτυξιακή προοπτική της εταιρείας μας.

Ο Δημήτρης Τσώνης αναλαμβάνει επικεφαλής του litigation, ο Πελοπίδας Τσερέπας επικεφαλής του real estate, η Ήρα Χιώνη επικεφαλής της ομάδας του GDPR και ο Γιώργος Πατρίκιος επικεφαλής του δημοσίου δικαίου και των δημόσιων συμβάσεων.

Τους ευχόμαστε η κοινή μας επαγγελματική στέγη και η διεύρυνση της συνεργασίας μας να αποτελέσει δικαίωση για τη μέχρι σήμερα πορεία τους και εφαλτήριο για πρόοδο και δημιουργία στο μέλλον!

Welcome on board dearest partners!!