Βράβευση της δικηγορικής μας εταιρείας στα Business Law Awards με το βραβείο “Data Protection & Privacy Team” ! (8 Ιουλίου 2021)

     Σε μια ξεχωριστή τελετή που διεξήχθη την Πέμπτη 8 Ιουλίου, στον κήπο του House124 πραγματοποιήθηκε η Απονομή των Business Law Awards της BOUSSIAS όπου επιβραβεύτηκαν η καινοτομία, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα στην παροχή των νομικών υπηρεσιών.
      Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, αξιόλογοι νομικοί από τον χώρο των δικηγορικών εταιρειών και των in-house νομικών τμημάτων καθώς και εκπρόσωποι των δικηγορικών εταιρειών που βραβεύτηκαν στις επιμέρους κατηγορίες.
Με μεγάλη χαρά και τιμή η Δικηγορική μας Εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία Industry / Law Firms/ΤΜΤ Team και παρέλαβε το βραβείο ” Data Protection & Privacy Team” (RUNNER UP).
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς τα σχόλιά τους ήταν ιδιαίτερα τιμητικά για την εταιρεία μας:
“Η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρία έχει δημιουργήσει μία πολυπληθή ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων δικηγόρων στον τομέα των GDPR. Το πελατολόγιο της καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας, αλλά και κλάδους υγείας, τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπαίδευσης. Συνεπώς είναι σε θέση να ανταποκριθεί επιτυχώς σε κάθε επιμέρους θέμα του συγκεκριμένου τομέα, αφού έχει χειριστεί και χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα από πολλές και διαφορετικές όψεις. Η δε τριβή με τόσες διαφορετικές εταιρίες και οργανισμούς, της δίνει σαφώς ένα προβάδισμα εμπειρίας και γνώσεων.”
“Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στον τομέα αυτό. Βαθμολογείται με βάση τα κριτήρια της καινοτομίας, της στρατηγικής και της αποτελεσματικότητας.”
“Αδιαμφισβήτητη η σημαντική εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εντυπωσιακό το πελατολόγιο, ενώ στοιχείο καινοτομίας αποτελεί η πιστοποίηση ποιότητας της εταιρείας.”
Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους που μας οδήγησε και σε αυτή τη διάκριση και δεσμευόμαστε να προχωράμε με γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη, την πρωτοπορία και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας.
GDPR Team της δικηγορικής μας εταιρείας:
Ήρα Χιώνη
Εύα Δαβάκη
Στέργιος Κωνσταντίνου
Σίσσυ Γεωργιοπούλου
Αντιγόνη Λογοθέτη
Γιώργος Πατρίκιος
Αλεξία Μάτσακα
Χριστίνα Καμπισιούλη
Ιουλία Κωνσταντίνου
Ιωάννα Ζαχαροπούλου
Μιρέλα Πάχου