Συμμετοχή του Νικόλα Κανελλόπουλου , Managing Partner της δικηγορικής μας εταιρίας, στην Ημερίδα του Νομικού Συμβουλίου του Συνδέσμου ΑΕ|Ε με θέμα: Ο Επιχειρηματίας και ο Ποινικός Νόμος. (19 Ιουνίου 2024 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος)

Ο Νικόλας Κανελλόπουλος , Managing Partner της δικηγορικής μας εταιρίας, συμμετείχε στην Ημερίδα του Νομικού Συμβουλίου του Συνδέσμου ΑΕ|Ε με θέμα: Ο Επιχειρηματίας και ο Ποινικός Νόμος, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο Νικόλας Κανελλόπουλος συντόνισε το δεύτερο μέρος της Ημερίδας με θέμα «Ατομική Ευθύνη διοικούντων και στελεχών» και ομιλητές στην ενότητα «Φορολογικά εγκλήματα», την κα Ασπασία Μάλλιου, Δικηγόρο, Εταίρο, ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΒΕΚΡΗΣ Δικηγορική Εταιρεία και τον κ Ιωάννη Τσακάλη, Δικηγόρο, ΔΝ Παν. Μονάχου, ΗΛ. Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δικηγορική Εταιρεία, στην ενότητα «Περιουσιακά εγκλήματα», τον κ Ιωάννη Ηρειώτη, Δικηγόρο, Αντιπρόεδρο ΕΕΠ, Διαχειριστή ΗΡΕΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δικηγορική Εταιρεία και στην ενότητα «Περιβαλλοντικά εγκλήματα» την κα Γλυκερία Σιούτη, Δικηγόρο, Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή ΕΚΠΑ, Διαχειρίστρια ΦΛΟΓΑΪΤΗΣ ΣΙΟΥΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δικηγορική Εταιρεία.