Συμμετοχή του Νικόλα Κανελλόπουλου στο 5o Data Privacy & Protection Online, Interactive Conference “Regulations, Transparency, Protection, Growth”. (17 & 18 Ιουνίου 2020)

Tο 5o Online & Interactive Data Privacy & Protection έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στις 17 & 18 Ιουνίου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη digital-first εμπειρία με σημαντικές θεματικές αναλύσεις. Διακεκριμένοι Thought Leaders ανέπτυξαν τις διαφορετικές διαστάσεις στο «Συνέδριο-Θεσμό για τους DPOs» μεταφέροντας την εμπειρία τους και τις θεσμικές, στρατηγικές και λειτουργικές προσεγγίσεις και ενέργειες.

     

O κ. Νικόλας Κανελλόπουλος συμμετείχε ως ομιλητής στην 2η ημέρα του συνεδρίου όπου ανέπτυξε το θέμα “GDPR – The challenges of COVID-19 in the hospitality sector”.  Επίκεντρο της  παρουσίασης του ήταν η ανάλυση της χρυσής τομής μεταξύ της επαναλειτουργίας της οικονομίας και του «reset» στον τουρισμό με πρωτόγνωρα πρωτόκολλα υγείας και της προστασίας της ιδιωτικότητας. Τόνισε επίσης τα μέτρα που μπορούν να λάβουν οι τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων και πελατών τους χωρίς, όμως, να παραβιάζονται τα θεμελιώδη δικαιώματά τους, όπως το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα και στην ελεύθερη μετακίνηση μεσούσης της πανδημίας.

πηγή: www.dataprivacy.gr/