Το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη και το Ινστιτούτο Ιδιωτικού Δικαίου, Προστασίας Δεδομένων και Τεχνολογίας (IPL) του EPLO, στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. (12 Ιουνίου 2024, Προεδρικό Μέγαρο)

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του EPLO European Public Law Organization (IJG) κ. Nicolas Kanellopoulos, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιδιωτικού Δικαίου, Προστασίας Δεδομένων και Τεχνολογίας (IPL) του EPLO European Public Law Organization, Καθηγήτρια Lilian Mitrou και ο Διευθυντής του EPLO European Public Law Organization – Καθηγητής κ. Σπυρίδων Φλογαϊτης, έγιναν δεκτοί από την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 12 Ιουνίου 2024 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του EPLO παρουσιασαν τις δράσεις του Οργανισμού και των Ινστιτούτων και ευχαρίστησαν την Πρόεδρο για την προσφορά αιγίδας της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο 3rd Quo Vadis AI Act Conference 2024 που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο για το Δίκαιο Προστασίας της Ιδιωτικότητας, των Προσωπικών Δεδομένων και την Τεχνολογία, το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του EPLO European Public Law Organization και την BOUSSIAS την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 στο Divani Caravel Hotel.