Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΙΤΛΕΤΤΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ GDPR ΤΗΣ NKLaw Firm

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο δικηγόρος Φίλιππος Μίτλεττον εντάχθηκε στη δυναμική ομάδα GDPR της εταιρείας μας ως Senior Counsel σε θέματα προστασίας δεδομένων.

Ο κ. Μίτλεττον έχει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της Προστασίας Δεδομένων έχοντας διατελέσει Προϊστάμενος του Τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Εθνικός Εμπειρογνώμονας στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχε στη συντακτική ομάδα του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων).

Έχει εκπροσωπήσει τόσο την ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων όσο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ευρωπαϊκές και διεθνείς ομάδες εργασίας και υπήρξε μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών στον τομέα της προστασίας δεδομένων. Πρόσφατα ορίστηκε μέλος της Μόνιμης Επιστημονικής Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η συνεργασία μας με τον κ. Μίτλεττον και η εξειδικευμένη εμπειρία του αθροίζουν προστιθέμενη αξία και νέα δυναμική στην ομάδα μας για την συνέχιση παροχής υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών στον τομέα του δικαίου προστασίας των προσωπικών δεδομένων με στόχο τη βέλτιστη αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που ανοίγονται στη νέα ψηφιακή εποχή.