Η NKLAW χορηγός στους Προκριματικούς Γύρους του Helga Pedersen International Moot Court Competition.

Η NKLAW, εκπροσωπούμενη από τη Χαρά Ζέρβα, Managing Partner, την Ήρα-Μαρία Χιώνη, Partner & Επικεφαλής GDPR & TMT, και τον Φίλιππο Μιτλέττον, Senior Counsel για Data Protection & Privacy, συμμετείχε ως χορηγός στους Προκριματικούς Γύρους του Helga Pedersen International Moot Court Competition, που διοργανώθηκαν από την ELSA Greece στις 6–8 Μαρτίου 2026 στο Εφετείο Αθηνών.

Οι νομικοί της NKLAW συμμετείχαν και ως κριτές σε υπόθεση που αφορούσε τη χρήση συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης ως αποδεικτικού μέσου σε ποινικές διαδικασίες, αναδεικν..3ύοντας κρίσιμα ζητήματα σχετικά με το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη (Άρθρο 6 ΕΣΔΑ).

Ο διαγωνισμός προσέφερε σε φοιτητές από όλη την Ευρώπη πολύτιμη εμπειρία προσομοίωσης διαδικασιών του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενισχύοντας τις δεξιότητες νομικής επιχειρηματολογίας και την κατανόηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θερμά συγχαρητήρια στην ELSA Greece για την εξαιρετική διοργάνωση!

Θερμά συγχαρητήρια στην ELSA Greece για την εξαιρετική διοργάνωση!