Day

15 Ιουλίου, 2021
15
Ιούλ

Εκδήλωση του Ινστιτούτου για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) με θέμα «Αξιολόγηση – Επιθεώρηση των δικαστικών λειτουργών. Προβλήματα και προτάσεις πολιτικής». (14 Ιουλίου 2021)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 14 Ιουλίου η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Αξιολόγηση – Επιθεώρηση των δικαστικών λειτουργών. Προβλήματα και προτάσεις πολιτικής», από το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO). Τη συζήτηση άνοιξε ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, κ. Σπυρίδων Φλογαΐτης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και εξήρε το έργο του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια ο Προέδρος του Ινστιτούτου για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη κ. Νικόλας Κανελλόπουλος τόνισε την σημασία της ουσιαστικής αξιολόγησης των δικαστικών λειτουργών για μια σύγχρονη και...
Δείτε Περισσότερα
15
Ιούλ

Επίσκεψη της Δικηγορικής μας Εταιρείας στο Ikos Andalusia για θέματα Προστασίας Δεδομένων . (9-10-11 Ιουλίου 2021)

Η δικηγορική μας εταιρεία, ως Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Ομίλου Sani-Ikos, πραγματοποίησε στις 9,10 &11 Ιουλίου 2021 επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ikos Andalusia, του καλύτερου all inclusive θερέτρου στην Ανδαλουσία της Ισπανίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι συνεργάτες της Δικηγορικής μας Εταιρείας κ.κ. Ήρα Χιώνη και Αφροδίτη Παληαντώνη πραγματοποίησαν συναντήσεις με τα στελέχη του Ikos Andalusia με αντικείμενο την ανάλυση του πλαισίου συμμόρφωσης με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και ειδικότερα των προβλημάτων που τους απασχολούν σε θέματα προστασίας δεδομένων.
Δείτε Περισσότερα